1 måned siden |  0 comments  |  Nyt

Flere og flere danskere er begyndt at lytte til radio over nettet, og der er efterhånden et meget stort udbud af netradiostationer. Det er en nem og gratis måde at høre radio, og det er noget for enhver smag.

Derudover er kvaliteten rigtig god, da vores internetforbindelse er gode og derfor kan afspille lyden i en særdeles høj kvalitet. Du skal derfor ikke frygte for dårlig lyd, hvis du vælger at afspille radio over nettet.

Faktisk er lyder ofte bedre ved netradio, da du ikke er afhængig af et ustabilt signal, som det gamle radionet kører på. Med andre ord er der alle mulige fordele ved dette koncept, hvorfor flere og flere danskere også er begyndt at benytte sig af det.

Det kan dog være svært at overskue det store udbud af radiokanaler på nettet, men her er der heldigvis lavet nogle gode sider, hvor man kan finde en oversigt over alle disse kanaler nemt og hurtigt.

Står du og mangler lidt hyggelig musik i hverdagen eller noget god taleradio, så klik ind på en af disse sider og se det store udvalg. Man kan samtidig lære om brugernes favoritkanaler, så man bliver inspireret af andre.

DAB radio er også en mulighed


En anden populær mulighed til radio er den såkaldte DAB radio. Her får du også et stort udvalg af kanaler, og du får ligeledes muligheden for at streame kanalerne via nettet og det gamle FM.

Derudover er det gamle FM signal på vej væk, og herefter vil DAB være den eneste løsning til at høre disse kanaler. Internetradio kan godt høres direkte fra computeren, men computeren kan altså ikke afspille de gamle FM kanaler.

Dette kan selvfølgelig snart ændre sig, da den teknologiske udvikling får utroligt stærkt, og der hele tiden kommer nyere og smartere løsninger til.

Følg den digitale udvikling


Er du interesseret i at vide mere om denne digitale udvikling, så kan det anbefales at læse med på en af de sider på nettet om, hvor der skrives en masse nyheder om it.

Og det kan være svært at følge med i det hele, da det er hele vores samfund, som bliver mere og mere digitalt. Og det sker med en hastighed, som kan få de fleste til at tabe pusten. Det er derfor altid godt at læse lidt om det, så man får et overblik over de vigtigste ting, og dermed finder de bedste løsninger for en selv.

Måske var man slet ikke klar over, at der fandtes både internetradio og DAB radio, hvilket man så har lært. Ud fra dette kan man så træffe de rette valg, så man får maksimal glæde af den teknologiske udvikling.

Og man behøver jo ikke være med på det hele, men man bliver nødt til at forholde sig til muligheder og begrænsninger i den nye digitale tidsalder. Kun derigennem kan man få glæde af løsninger som radio over nettet og andre tiltag, som gør hverdagen lidt lettere at gå til.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Fidgetspinners – den nye dille

Hvis du har fulgt bare nogenlunde med i hvad der rører sig ude i verden i den seneste tid, så kan du ikke have undgået at høre om fidget spinneren. Det er ikke kun en ting folk snakker om, det lille stykke elektronik er også i stigende grad blevet ti...

Read More