Sådan får du råd til koncertbilletter

Er du studerende, kan det være svært for dig at få råd til koncertbilletter. Det er ofte svært at finde et billigt sted at bo som studerende. En stor del af din indtægt vil derfor komme til at gå til husleje. Derudover skal du selvfølgelig også have råd til mad, forsikringer, studiebøger og andre praktiske ting. Det kan derfor blive svært for dig også at få råd til nogle af de ting, der er sjove. Det kan for eksempel være koncertbilletter. Vi har fundet tre gode råd til, hvordan du alligevel kan få råd til dem.

1. Saml en gruppe og få rabat

Der er mange steder, hvor I har mulighed for at få grupperabat, hvis I for eksempel er ti mennesker, der tager ind og ser koncert sammen. Du skal derfor bare finde en masse mennesker, der lige som dig, er interesseret i koncerten. Det kan være svært at få til at gå op, til gengæld kan der også være penge at spare.

2. Benyt dig af studierabat

Når du er studerende, er der heldigvis mange steder, hvor du kan få studierabat. Det er en rigtig god mulighed for dig for at spare nogle penge på billetterne. Det er ofte billigere at købe billetter på koncertstedernes hjemmeside end at købe dem i døren. På hjemmesiden er det også nemmere at finde ud af, om der er nogle studierabatter.

3. Arbejd frivilligt og få gratis adgang

Der er mange festivaller og koncertsteder, der giver dig mulighed for at arbejde frivilligt, hvor du så til gengæld får gratis adgang til festivallen eller koncerten. Det er en rigtig god mulighed for at spare nogle penge. Ulempen er dog, at du kan risikere, at du skal arbejde, når dit yndlingsband spiller. Det er derfor en chance, som du må tage.

 

About the author

Herman

View all posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *