Romantisk middag – så sæt dette på anlægget

Vi har alle sammen været der – man har endelig fået lokket den sødeste pige eller dreng til at tage på date. Man har arrangeret en lækker og romantisk middag hjemme i stuen, og man ønsker at ALT skal være helt perfekt til denne store dag. Der er mange faktorer, som spiller ind, når man skal prøve at ramme en helt særlig stemning, og her kan musik være et rigtig godt virkemiddel.

Musik kan give en helt særlig fornemmelse og fremkalde nogle helt særlige følelser. Men hvilken musik bør man så vælge til en dejlig aften i romantikkens tegn? Man kunne eksempelvis lave en playliste med alle de store kærlighedssange. Her kunne ”I will always love you” af Whitney Houston være et godt bud, eller måske er Dirty Dancing hittet ”The time of my life” den helt rigtige klassiker. Der er dog også andre mindre forudsigelige veje at gå med musikken.

Det er altid en god idé at vælge noget musik, som man selv forbinder med en god følelse. Det kan være, at man har en helt bestemt kunster, som betyder noget særligt for en. Alternativt kan man med fordel vælge noget stille og roligt musik til middagen, det kunne eksempelvis være den norske Thomas Dybdal, som serverer nogle meget let fordøjelige kærlighedssange. Der kunne også være tale om den danske Thøger Dixgaard, hvor der er lidt mere gang i numrene, men stadig en meget behagelig stemning. Hvis man ved, at ham eller hende man skal på date med, har en favorit kunster, så kan man med fordel drage nytte af denne viden. Det kan dog også være en god idé at vise sin date noget nyt musik, som fortæller noget om, hvem man er som person. Sange om kærlighed vil altid være en god start.

About the author

Herman

View all posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *