firserfest

1 år siden |  0 comments  |  Artikler

Spotify er din ven i nøden


Du skal holde 80’er-fest, og din CD-afspiller er stået af. Fortvivl ikke, Spotify er din ven i nøden, og med Spotify kan du sammensætte dine hitlister præcis, som du vil. Du kan vælge at spille 80’er-musik hele natten. Det er så nemt. For en yderst billig startpris kan du afprøve Spotify Premium.

Grav dybere


Hvis man starter bagfra på en liste over de 100 største sange finder man også nogle gode hits, som nok kan få de fleste op på dansegulvet. Her præsentere noget så sjældent som et tysk hit, sunget på tysk, nemlig på plads nummer 73 "99 Luftballons" af Nena. Lige i hælene på hende ligger George Michael som nummer 74 og smelter pigehjerter med "Faith". Det er totalt sjovt at skabe sig tosset til "Kiss" af Prince, som ligger nummer 83. "Wild Thing" på 90.-pladsen af Tone Loc har nok fået både herre- og damehjerter op at ringe. Med "Walking On Sunshine" skaber Katrina and the Waves masser af solskinsstemning til 80’er-fester. De ligger nummer 91. Helt nede på plads nummer 96 og omme på den anden side af jorden har Men at Work arbejdet på at få gang i rytmerne med "Down Under".

Gør festen perfekt


Kostumer


Nu skal der gang i pop- og rockstjernerne og her er Kostumegiganten klar med forslag til parykker.

Hvis du vil give den som Nena med "99 Luftballons", så køb en sort popstarparyk fra Kostumegiganten og brug hårbørsten som mikrofon.

Er der musiker som er sej – som i megasej, er det Tina Turner. Tænk, hun er født i 1939, og hun er stadig aktiv. Hvor mange damer, som i en ret moden alder drøner rundt på en scene, kender du? Hvis du vil prøve kræfter med hende, så forpligter det. Det er det dig, der er på dansegulvet hele natten iført blandt andet kort lædernederdel og en rockdivaparyk i orange og sort.

Limahl, som kunne charmere det smukke køn, stiller til festen i en blond og sort rockdivaparyk. Spidserne skal nok lige justeres.

Til herre- og dameudklædningen har Fest365.dk også nogle fede parykker. Se dem her:

Vil du ligne Dieter Bohlen, som var den lyshårede fra den tyske gruppe Modern Talking, så er en 80’er-streemandeparyk passende. De var blandt andet kendt for hits som "You're My Heart, You're My Soul" "Brother Louie".

Hvis du rigtigt vil få pigehjerter til at banke, så kan du optræde som George Michael. I så fald er en del af dit kostume en af de to 80’er-svenskerparykker. Du kan evt. justere længden med en saks for at få din helt rigtige årgang af den tidligere superstjerne frem.

Cher, som vi også skylder stor respekt, kan komme med til festen ved hjælp af en 80’er-dødsmetalparyk.

Pynt


Der er mange udbydere af pynt til 80’er-festen, og det gælder for al 80’er-udsmykning, at der skal knald på farverne. I den billige ende er der farvede kugler, regnbuefarvede guirlander og balloner. I den dyre ende er der kassettebånd i overstørrelse og neonrør som lamper.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Casinogevinst kan være vejen til de instrumenter, du drømmer om

Der er mange, der drømmer om, at kunne købe enten ét eller flere helt særlige instrumenter. Faktum er dog, at de modeller, der typisk er at finde øverst på ønskelisten ikke just befinder sig i et prisleje, som alle kan være med på. Hvis det også er n...

Read More
Kan det betale sig at købe et billigt headset?

Hvis du ofte arbejder på farten og dermed også har din MacBook med, så er det vigtigt, at du beskytter den bedst muligt. I mange tilfælde kan det klares med et sleeve, men det beskytter dog kun din Mac, når den ligger in...

Read More