Lytter til musik

Julegaver til den musikglade

Alle familier har mindst én musiknørd eller musikglad i blandt sig. Og når det kommer til julegaver til ham eller hende, så falder valget ofte på noget der har med musik at gøre. Før i tiden var det nemt, for der fik man ønskeseddel fuld af de nyeste CD’er. Den tid er ovre nu, hvor alle streamer deres musik, så med mindre vi har at gøre med en LP-aficionado, så må vi i 2017 tænke lidt mere kreativt når det kommer til julegaver til musikelskeren. Men frygt ikke, vi skal nok hjælpe dig med gode gaveidéer.

Koncertbilletter

Alle musikelskere elsker livemusik over alt andet. Der er noget helt særligt over at høre kendte som mindre kendte musikere spille og synge deres sange foran et livepublikum. Koncertkalenderen er stor over et år, især hvis man bor i København eller én af de andre større byer i landet – eller i nærheden. Men også i provinsbyer er der muligheder og hvad med alle sommerens mange festivaller landet over?

Koncerter er desværre blevet ret dyre og har man et højt forbrug af koncertoplevelser vil et gavekort til en koncert lune gevaldigt.

Mobilt bredbånd med musiktjeneste

Som vi skrev i indledningen, så er det kun samlere og hipstere der hører musik fra LP’er eller CD’er i dag. Med musiktjenester som Spotify og andre, der har så godt som alt udgivet musik liggende online til en fast lav månedlig pris, kan det ikke længere betale sig at købe en CD, der er dyrere end bare en måneds abonnement på f.eks. Spotify.

De fleste udbydere af mobilt bredbånd tilbyder også abonnementer på diverse musiktjenester og det er en fin gaveidé med enten et Spotify-gavekort, et iTunes-gavekort eller måske et godt tilbud på mobilt bredbånd.

Hvad med en musikerbiografi?

De fleste bands eller kunsteren af en vis kaliber har enten selv udgivet en biografi i bogform eller fået en eller flere skrevet om sig. Elsker man musik, elsker man ofte også at læse om sine yndlingskunstnere. Så en boggave kan også glæde den musikglade. Selv ville vi gerne læse om kunstnere som Amy Winehouse, Kurt Cobain eller Michael Jackson. Det er da spændende historier, omend med tragisk udgang.

Gode ørebøffer

Musiknørden nøjes ikke med at lytte til sin musik bag hjemmets fire vægge. Med alt verdens musik på ens telefon, kan man jo nemt tage den med sig overalt hvor man går og cykler. Dette kræver et par gode ørebøffer (hovedtelefoner), der er bedre end dem der følger mens ens smartphone som standard. Kravene til hovedtelefoner til musiknørden er god lyd i første omgang, men også bekvemmelighed når de sidder på hans eller hendes hoved i så mange timer. Derudover skal de kunne udelukke trafikstøj og de må også gerne være smarte at se på. En del af ens outfit.

About the author

Herman

View all posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *