Lytter til musik

9 måneder siden |  0 comments  |  Musik

Alle familier har mindst én musiknørd eller musikglad i blandt sig. Og når det kommer til julegaver til ham eller hende, så falder valget ofte på noget der har med musik at gøre. Før i tiden var det nemt, for der fik man ønskeseddel fuld af de nyeste CD'er. Den tid er ovre nu, hvor alle streamer deres musik, så med mindre vi har at gøre med en LP-aficionado, så må vi i 2017 tænke lidt mere kreativt når det kommer til julegaver til musikelskeren. Men frygt ikke, vi skal nok hjælpe dig med gode gaveidéer.

Koncertbilletter


Alle musikelskere elsker livemusik over alt andet. Der er noget helt særligt over at høre kendte som mindre kendte musikere spille og synge deres sange foran et livepublikum. Koncertkalenderen er stor over et år, især hvis man bor i København eller én af de andre større byer i landet - eller i nærheden. Men også i provinsbyer er der muligheder og hvad med alle sommerens mange festivaller landet over?

Koncerter er desværre blevet ret dyre og har man et højt forbrug af koncertoplevelser vil et gavekort til en koncert lune gevaldigt.

Mobilt bredbånd med musiktjeneste


Som vi skrev i indledningen, så er det kun samlere og hipstere der hører musik fra LP'er eller CD'er i dag. Med musiktjenester som Spotify og andre, der har så godt som alt udgivet musik liggende online til en fast lav månedlig pris, kan det ikke længere betale sig at købe en CD, der er dyrere end bare en måneds abonnement på f.eks. Spotify.

De fleste udbydere af mobilt bredbånd tilbyder også abonnementer på diverse musiktjenester og det er en fin gaveidé med enten et Spotify-gavekort, et iTunes-gavekort eller måske et godt tilbud på mobilt bredbånd.

Hvad med en musikerbiografi?


De fleste bands eller kunsteren af en vis kaliber har enten selv udgivet en biografi i bogform eller fået en eller flere skrevet om sig. Elsker man musik, elsker man ofte også at læse om sine yndlingskunstnere. Så en boggave kan også glæde den musikglade. Selv ville vi gerne læse om kunstnere som Amy Winehouse, Kurt Cobain eller Michael Jackson. Det er da spændende historier, omend med tragisk udgang.

Gode ørebøffer


Musiknørden nøjes ikke med at lytte til sin musik bag hjemmets fire vægge. Med alt verdens musik på ens telefon, kan man jo nemt tage den med sig overalt hvor man går og cykler. Dette kræver et par gode ørebøffer (hovedtelefoner), der er bedre end dem der følger mens ens smartphone som standard. Kravene til hovedtelefoner til musiknørden er god lyd i første omgang, men også bekvemmelighed når de sidder på hans eller hendes hoved i så mange timer. Derudover skal de kunne udelukke trafikstøj og de må også gerne være smarte at se på. En del af ens outfit.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

4 musik gaver til teenageren

Det er ikke altid lige let at finde den rigtige gave til teenageren. Og da slet ikke til den musik elskede teenager. Men tab ikke modet, der er rigeligt hjælp at hente. Den del af hjernen, der styrer kreativitet, motorik og følelser bliver nemlig akt...

Read More
Romantisk middag – så sæt dette på anlægget

Vi har alle sammen været der – man har endelig fået lokket den sødeste pige eller dreng til at tage på date. Man har arrangeret en lækker og romantisk middag hjemme i stuen, og man ønsker at ALT skal være helt perfekt til denne store dag. Der er mang...

Read More
5 sange der er perfekte at træne til

Der er flere og flere mennesker, der dyrker fitness. Nogle foretrækker at dyrke motion i et fitnesscenter, andre kan bedre lide at dyrke motion ude i naturen. Uanset hvilken type man er, så er der rigtig mange, der godt kan lide at lytte til musik, m...

Read More