Fidgetspinners – den nye dille

Hvis du har fulgt bare nogenlunde med i hvad der rører sig ude i verden i den seneste tid, så kan du ikke have undgået at høre om fidget spinneren. Det er ikke kun en ting folk snakker om, det lille stykke elektronik er også i stigende grad blevet tilgængeligt i gadebilledet. Den har opnået stor hype og stor popularitet på ganske kort tid, og det på trods af et koncept og et design, som næsten virker pinligt simpelt. Så hvad er det egentlig fidget spinneren kan?

Bag idéen om en fidget spinner ligger det behov for distraktion, afslapning og fordybelse som mange mennesker har brug for. En travl og stresset hverdag med utrolig mange inputs fra mange forskellige medier gør nemlig, at vi har udviklet en tendens til at være dårlige til at sidde stille og koncentrere os om én ting. Uroen i kroppen er noget som kendetegner mange personer, og denne uro kan en fidget spinner hjælpe med. Den lette summen udøver nemlig en form for konstant beroligelse og kontakt, og så man kan dreje genstanden rundt imellem fingrene, og på den måde give kroppen noget at lave. Alt dette kan man gøre samtidig med, at man beskæftiger sig med andre ting.

Fidget spinners har potentiale til at kunne hjælpe mange mennesker

Endnu er fidget spinners blot en dille, som mange dyrker for underholdningens skyld. Men konceptet har potentiale, og hvem ved, om de ikke inden længe vil kunne bruges til mere alvorlige forhold. For eksempel til børn som har svært ved at koncentrere sig og sidde stille i skolen, eller i forbindelse med unge og voksne som lider af stress. Mulighederne er mange, og konceptet er simpelt nok til at det er tilgængeligt for alle som ønsker at gøre brug af det.

About the author

Herman

View all posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *