Det skal du have på i sommeren 2017

Hvis du går og undrer dig over, hvad du skal tage på til sommer, giver vi dig her fem bud på, hvilket tøj der kommer til at være hot. Når du skal finde tøj til sommeren, kommer det selvfølgelig an på, hvilken type ferie du skal på, og hvor du holder den henne. Vi har derfor taget udgangspunkt i en sommerferie i Danmark.

1. En blomstret kjole

Det er et must, at du har en blomstret kjole. Den søde feminine kjole kan bruges både til hverdag og til fest. Den er derfor et rigtig godt bud. Du styrer selv, hvilke farver den skal være i.

2. Solbriller

Man kan aldrig få nok solbriller. Lige meget hvad andre siger, er der altid en god grund til at købe nye solbriller. Det kan derfor være en god ide at få nogle nye til denne sommer, så du er sikker på at have nogle, der passer til årets mode.

3. Sandaler, der er gode at gå i

Come on! Er du ikke træt af at skulle vandre en storby rundt i ubehagelige sko? Der er heldigvis gode muligheder for at få nogle flotte og komfortable stilletter, så du kan shoppe, gå på museum eller bare slentre gennem stemningsfulde gader i timevis uden at få problemer med dine fødder.

4. En solhat

De store solhatte er in igen – og det er rigtig heldigt. De er flotte og elegante og vil få dig til at føle dig som en million. Vælg en i naturfarvet strå for et ekstra romantisk look. Vælg gerne en med et bånd omkring.

5. Stor taske med mange formål

Med en stor og praktisk taske kan du have alt det med, som du har brug for. Det kan være badetøj, når du skal på stranden eller en flaske vin, når du skal på skovtur.

About the author

Herman

View all posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *