1 år siden |  0 comments  |  Mode

Hvis du går og undrer dig over, hvad du skal tage på til sommer, giver vi dig her fem bud på, hvilket tøj der kommer til at være hot. Når du skal finde tøj til sommeren, kommer det selvfølgelig an på, hvilken type ferie du skal på, og hvor du holder den henne. Vi har derfor taget udgangspunkt i en sommerferie i Danmark.

1. En blomstret kjole


Det er et must, at du har en blomstret kjole. Den søde feminine kjole kan bruges både til hverdag og til fest. Den er derfor et rigtig godt bud. Du styrer selv, hvilke farver den skal være i.

2. Solbriller


Man kan aldrig få nok solbriller. Lige meget hvad andre siger, er der altid en god grund til at købe nye solbriller. Det kan derfor være en god ide at få nogle nye til denne sommer, så du er sikker på at have nogle, der passer til årets mode.

3. Sandaler, der er gode at gå i


Come on! Er du ikke træt af at skulle vandre en storby rundt i ubehagelige sko? Der er heldigvis gode muligheder for at få nogle flotte og komfortable stilletter, så du kan shoppe, gå på museum eller bare slentre gennem stemningsfulde gader i timevis uden at få problemer med dine fødder.

4. En solhat


De store solhatte er in igen – og det er rigtig heldigt. De er flotte og elegante og vil få dig til at føle dig som en million. Vælg en i naturfarvet strå for et ekstra romantisk look. Vælg gerne en med et bånd omkring.

5. Stor taske med mange formål


Med en stor og praktisk taske kan du have alt det med, som du har brug for. Det kan være badetøj, når du skal på stranden eller en flaske vin, når du skal på skovtur.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

4 tips til det festlige outfit

"Girls just wanna have fun!" Vi piger elsker at feste og danse; gøre os fine og lækre, og give den gas natten lang! Heldigvis er der året rundt mange muligheder for at hoppe i festkjolen og nyde livet med vennerne. Skal du snart til en fest, hvor du...

Read More
3 Trends indenfor sommermoden i 2017

Hvis du gerne vil gå sommeren moderigtigt i møde, er det en god ide at se på, hvilke trends du skal holde øje med. Vi har lavet denne guide for at hjælpe dig godt på vej. Her har vi taget udgangspunkt i tre trends, som vi mener, er nogle af de vigtig...

Read More
Skal du ud at danse på klubben? Vælg den rigtige kjole at tage på

De fleste piger og kvinder elsker en god tur i byen med veninderne, hvor den står på farverige drinks, lækker musik og hyggeligt samvær. Der er nemlig ikke noget bedre, end når alle tøserne er samlet og klar til at give den gas på en fed klub hele na...

Read More