Sommer negle

1 år siden |  0 comments  |  Mode

"Girls just wanna have fun!" Vi piger elsker at feste og danse; gøre os fine og lækre, og give den gas natten lang! Heldigvis er der året rundt mange muligheder for at hoppe i festkjolen og nyde livet med vennerne. Skal du snart til en fest, hvor du gerne vil imponere med dit outfit? Du får her en guide med de bedste party-styles-ideer, som egner sig til enhver festlig lejlighed. Party on!

Lakerede negle


Flotte, velplejede negle til en fest er et must! Smukke negle er en fin detalje og giver et gennemført look. Hvis man er til det klassiske look, er fransk manicure vejen at gå. De chikke og smukke negle passer til alt og giver en meget feminin udstråling. Men med neglelak kan man også variere i alle regnbuens farver og få det til at sætte prikken over i’et på ens outfit. Prøv fx en lak fra det meget populære mærke Essie neglelak – vælg en fræk og vild farve, og du har med det samme gjort dit look mere festligt.

Flot festfrisure


Til fester skal der ske noget andet med håret end den kedelige og almindelige hverdagsfrisure! Her kan du give den gas med spændende frisurer og hår-accessories, og kaste dig ud i noget helt nyt. Lav fx flotte krøller i det lange hår, en stor knold, eller lav en flot opsætning med toupering og fletninger. Med valg af hårfrisurer kan man definere sit look, lige fra det bohemeagtige look til det elegante og enkle. På Youtube kan man altid finde video-guides til hvordan man laver en specifik frisure. Kast dig ud i det og se, om ikke du får ros for din smukke hårfrisure! Hvis der virkelig skal være styr på frisuren til en bestemt lejlighed, kan man også vælge at tage til frisøren, hvor du får et professionelt resultat som holder hele natten.

Høje hæle


Stiletter, pumps og høje hæle er endnu en ting, som hænger uløseligt sammen med fest og ballade! Disse smukke sko markerer at det nu er blevet tid til at feste, og at vi ikke behøves at være praktiske og fornuftige længere. Så giver de én en fantastisk kropsholdning og en feminin udstråling. Høje hæle er også altid med til at snøre et festoutfit godt sammen – og de kan især give blikfang, hvis man vælger nogen i en frisk farve eller med en sjov detalje. Hvis det er svært for dig at gå i stiletter findes der heldigvis en mellemvej – fx en pump med lavere hæl, eller et par med kilehæl, som giver mere støtte.

Accessories


Accessories er en dejlig ting, for med dem kan du styre om dit outfit skal tones ned eller op. Hvis du eksempelvis har en enkel kjole på, kan en stor, farverig halskæde eller lange, detaljerede øreringe pifte looket op. Du kan også prøve dig frem med hvilken taske eller clutch, der giver lidt leg og blikfang til dit look, og det samme kan du med hårbånd, armbånd, hårspænder, en-gangs-tatoveringer, strømper, osv. God fest!

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det skal du have på i sommeren 2017

Hvis du går og undrer dig over, hvad du skal tage på til sommer, giver vi dig her fem bud på, hvilket tøj der kommer til at være hot. Når du skal finde tøj til sommeren, kommer det selvfølgelig an på, hvilken type ferie du skal på, og hvor du holder...

Read More
3 Trends indenfor sommermoden i 2017

Hvis du gerne vil gå sommeren moderigtigt i møde, er det en god ide at se på, hvilke trends du skal holde øje med. Vi har lavet denne guide for at hjælpe dig godt på vej. Her har vi taget udgangspunkt i tre trends, som vi mener, er nogle af de vigtig...

Read More
Skal du ud at danse på klubben? Vælg den rigtige kjole at tage på

De fleste piger og kvinder elsker en god tur i byen med veninderne, hvor den står på farverige drinks, lækker musik og hyggeligt samvær. Der er nemlig ikke noget bedre, end når alle tøserne er samlet og klar til at give den gas på en fed klub hele na...

Read More