4 Musik-hits til sommeren 2017

Er du i tvivl om, hvad du skal høre til sommer? Vi kommer her med fire bud på, hvad vi mener, bliver nogle af årets landeplager her i sommervarmen. Vi har prøvet at vælge nogle ud, så der er noget for enhver smag. Det er lige meget, om du skal på festival, i sommerhus eller regner med at bruge hele ferien på at arbejde.

1. Miley Cyrus – Malibu

Dette søde sommernummer vil danne en god baggrund til en hyggelig og stille og rolig fest – eller vil være et rigtig godt soundtrack, hvis du skulle være så heldig at få gang i en sommerromance. Det er en fin og yndig sang – hvis du ikke er til den slags, kan du lige så godt vænne dig til den. Sandsynligheden taler for, at den kommer til at være alle vegne.

2. DJ Khaled – I’m the One

Med gæsteoptrædener af blandt andet Justin Bieber og Lil Wayne kan denne sang næste ikke andet end at blive et sikkert hit denne sommer. Videoen er allerede blevet set 177 millioner gange, og hvis du er en af dem, der har lyttet med, vil du sikkert levende kunne forestille dig, hvordan du kunne lytte til denne ved poolen igen og igen.

3. MØ – Nights with you

Den danske verdensstjerne Mø er – nærmest selvfølgelig – repræsenteret på denne liste. Hendes nummer Nights with you vil være perfekt at danse til til den lyse morgen hele sommeren igennem. Skal du holde fest med dine veninder, vil der helt sikkert være dømt girlpower, når du sætter Mø på.

4. Wes’ – Alane

Selve sangen har været populær i noget tid, men når du har hørt den fordanskede udgave af den, vil du få lyst til at høre den igen og igen. Sangen skulle angiveligt både indeholde linjer som ”Pimp min kadet” og ”Boller med mig i rugmarken”.

 

About the author

Herman

View all posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *