1 år siden |  0 comments  |  Musik

Er du i tvivl om, hvad du skal høre til sommer? Vi kommer her med fire bud på, hvad vi mener, bliver nogle af årets landeplager her i sommervarmen. Vi har prøvet at vælge nogle ud, så der er noget for enhver smag. Det er lige meget, om du skal på festival, i sommerhus eller regner med at bruge hele ferien på at arbejde.

1. Miley Cyrus – Malibu


Dette søde sommernummer vil danne en god baggrund til en hyggelig og stille og rolig fest – eller vil være et rigtig godt soundtrack, hvis du skulle være så heldig at få gang i en sommerromance. Det er en fin og yndig sang – hvis du ikke er til den slags, kan du lige så godt vænne dig til den. Sandsynligheden taler for, at den kommer til at være alle vegne.

2. DJ Khaled – I’m the One


Med gæsteoptrædener af blandt andet Justin Bieber og Lil Wayne kan denne sang næste ikke andet end at blive et sikkert hit denne sommer. Videoen er allerede blevet set 177 millioner gange, og hvis du er en af dem, der har lyttet med, vil du sikkert levende kunne forestille dig, hvordan du kunne lytte til denne ved poolen igen og igen.

3. MØ – Nights with you


Den danske verdensstjerne Mø er – nærmest selvfølgelig – repræsenteret på denne liste. Hendes nummer Nights with you vil være perfekt at danse til til den lyse morgen hele sommeren igennem. Skal du holde fest med dine veninder, vil der helt sikkert være dømt girlpower, når du sætter Mø på.

4. Wes’ – Alane


Selve sangen har været populær i noget tid, men når du har hørt den fordanskede udgave af den, vil du få lyst til at høre den igen og igen. Sangen skulle angiveligt både indeholde linjer som ”Pimp min kadet” og ”Boller med mig i rugmarken”.


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hvordan får jeg råd til mine drømmehøjttalere?

Hvis du drømmer om en helt særligt sammensætning af højttalere, så er du – med garanti – bevidst om, at sådan noget sjældent er gratis. Det kræver også, at du på en eller anden vis kan finansiere dette køb. Du kan enten vælge at spare op eller skabe...

Read More
Julegaver til den musikglade

Alle familier har mindst én musiknørd eller musikglad i blandt sig. Og når det kommer til julegaver til ham eller hende, så falder valget ofte på noget der har med musik at gøre. Før i tiden var det nemt, for der fik man ønskeseddel fuld af de nyeste...

Read More
Dans med din baby

Når man som vordende forældre skal vælge udstyr og tilbehør til sin kommende baby, er det både et spørgsmål om at finde nogle praktiske, sunde og økonomiske løsninger. Det er vigtigt, at man orienterer sig vidt og bredt i de mange forskellige mulighe...

Read More