1 år siden |  0 comments  |  Musik

Er du i tvivl om, hvad du skal høre til sommer? Vi kommer her med fire bud på, hvad vi mener, bliver nogle af årets landeplager her i sommervarmen. Vi har prøvet at vælge nogle ud, så der er noget for enhver smag. Det er lige meget, om du skal på festival, i sommerhus eller regner med at bruge hele ferien på at arbejde.

1. Miley Cyrus – Malibu


Dette søde sommernummer vil danne en god baggrund til en hyggelig og stille og rolig fest – eller vil være et rigtig godt soundtrack, hvis du skulle være så heldig at få gang i en sommerromance. Det er en fin og yndig sang – hvis du ikke er til den slags, kan du lige så godt vænne dig til den. Sandsynligheden taler for, at den kommer til at være alle vegne.

2. DJ Khaled – I’m the One


Med gæsteoptrædener af blandt andet Justin Bieber og Lil Wayne kan denne sang næste ikke andet end at blive et sikkert hit denne sommer. Videoen er allerede blevet set 177 millioner gange, og hvis du er en af dem, der har lyttet med, vil du sikkert levende kunne forestille dig, hvordan du kunne lytte til denne ved poolen igen og igen.

3. MØ – Nights with you


Den danske verdensstjerne Mø er – nærmest selvfølgelig – repræsenteret på denne liste. Hendes nummer Nights with you vil være perfekt at danse til til den lyse morgen hele sommeren igennem. Skal du holde fest med dine veninder, vil der helt sikkert være dømt girlpower, når du sætter Mø på.

4. Wes’ – Alane


Selve sangen har været populær i noget tid, men når du har hørt den fordanskede udgave af den, vil du få lyst til at høre den igen og igen. Sangen skulle angiveligt både indeholde linjer som ”Pimp min kadet” og ”Boller med mig i rugmarken”.


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

4 musik gaver til teenageren

Det er ikke altid lige let at finde den rigtige gave til teenageren. Og da slet ikke til den musik elskede teenager. Men tab ikke modet, der er rigeligt hjælp at hente. Den del af hjernen, der styrer kreativitet, motorik og følelser bliver nemlig akt...

Read More
Musikken er perfekt motivation til træningen

Hvis man vælger den rette sportsgren, kan det at træne sagtens være sjovt i sig selv. Dog er der ingen tvivl om, at man lynhurtigt kan pifte sin træning lidt op, hvis man vælger at tilføje god musik. Først...

Read More
Dans med din baby

Når man som vordende forældre skal vælge udstyr og tilbehør til sin kommende baby, er det både et spørgsmål om at finde nogle praktiske, sunde og økonomiske løsninger. Det er vigtigt, at man orienterer sig vidt og bredt i de mange forskellige mulighe...

Read More