1 år siden |  0 comments  |  Musik

Det er ikke altid lige let at finde den rigtige gave til teenageren. Og da slet ikke til den musik elskede teenager. Men tab ikke modet, der er rigeligt hjælp at hente. Den del af hjernen, der styrer kreativitet, motorik og følelser bliver nemlig aktiveret når der lyttes til musik. Desuden reagerer kroppens nervenetværk også på lyden af toner og rytmer. Dette burde være den perfekte grund til at glæde teenageren med en musikalsk gave, der samtidig hjælper hjernen og sindet.

Her er samlet en liste med gaveideer til ham eller hende, der elsker musik.

Gavekort til ITunes


Første ide på listen er den traditionelle gaveide, nemlig gavekortet. Forær ham eller hende et gavekort til ITunes, og lad teenageren selv finde de musik numre de ønsker at lyttet til.

ITunes er en medieafspiller og et mediebibliotek udviklet af Apple, der blandt andet bruges som musik, film og app tjeneste. Med over 37 millioner musik numre på tjenesten, kan teenageren downloade den ønskede sang ned på enten mobilen, IPad ‘en eller pc’en, så musikken kan hører lige når det passer dem. Hvad enten det er på farten, i hjemmet eller til fest.

Med et ITunes gavekort, går du ikke galt i byen.

Gode høretelefoner


Høretelefoner kan altid bruges og kan fås både til drenge og piger, i alle aldre. Høretelefoner findes i et hav af forskellige farver, størrelser og smarte design.

Ifølge musikteori, høres instrumenterende og lyde bedre og tydeligere, når de høres gennem høretelefoner, frem for gennem højtaler og stereoanlæg. Så hvorfor ikke forkæle teenageren med kvalitets høretelefoner, der giver en super lyd.

En super gaveide til den kvalitetsbevidste teenager der nægter at gå ned på udstyr.

Bluetooth Star Wars højtalere


Listens sjove gaveide er Star Wars højtaler. Dette er god gaveide til teenagedrengen som er Star Wars fan, eller blot til teenageren der holder af en sjov og anderledes gadget.

Højtalerne forestiller rumskibene fra Star Wars filmene, og afspiller kendingsmelodien, når de tændes. Star Wars højtalerne anvendes ved hjælp af Bluetooth, så der slippes for bøvl med ledninger og stik. Desuden oplades højtaleren via af USB, som gør det nemt for brugeren at lytte til musik, når som helst. Højtalerne fås i to seje varianter; den lyse Millennium Falcon, og den mørke Tie Fighter.

En spændende og anderledes måde at hører musik på.

Vooni Cityrocker


Den sidste gaveide på listen, ligger lidt i den dyre ende. Det er nemlig en Vooni Cityrocker. Vooni Cityrocker er højtalere på hjul, så den altid kan tages med dig. Den transportvenlige højtaler gør det nemt og enkelt at høre musik, hvor som helst og når som helst. Den er perfekt til afspilning af musik i hjemmet, ude i det fri, til arrangementer, fester og festivaler.

Højtaleren er trådløs og kan tilkobles til mobil, mp3, pc m.m. via Bluetooth. Via USB kan højtaleren til kobles mobil eller pc, og oplades når det passer en.

Vooni Cityrocker er til teenageren der ønsker krystal klar lyd, hvor end ham eller hun befinder sig.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hvordan får jeg råd til mine drømmehøjttalere?

Hvis du drømmer om en helt særligt sammensætning af højttalere, så er du – med garanti – bevidst om, at sådan noget sjældent er gratis. Det kræver også, at du på en eller anden vis kan finansiere dette køb. Du kan enten vælge at spare op eller skabe...

Read More
Julegaver til den musikglade

Alle familier har mindst én musiknørd eller musikglad i blandt sig. Og når det kommer til julegaver til ham eller hende, så falder valget ofte på noget der har med musik at gøre. Før i tiden var det nemt, for der fik man ønskeseddel fuld af de nyeste...

Read More
Dans med din baby

Når man som vordende forældre skal vælge udstyr og tilbehør til sin kommende baby, er det både et spørgsmål om at finde nogle praktiske, sunde og økonomiske løsninger. Det er vigtigt, at man orienterer sig vidt og bredt i de mange forskellige mulighe...

Read More