3 Trends indenfor sommermoden i 2017

Hvis du gerne vil gå sommeren moderigtigt i møde, er det en god ide at se på, hvilke trends du skal holde øje med. Vi har lavet denne guide for at hjælpe dig godt på vej. Her har vi taget udgangspunkt i tre trends, som vi mener, er nogle af de vigtigste og stærkeste denne sommer. På den måde kan du helt bogstaveligt blive ordentligt klædt på til at gå sommeren i møde.

1. Striber

Striber har længe været populære og kommer også til at være det denne sommer. Det er lige fra dit tøj til dit tilbehør som tasker og paraplyer – det hele skal have striber. Der er fokus på, at det er striber i andre farver, end dem som man normalt ser. Det kan for eksempel være rødlige eller orange striber. Gerne på en farvet baggrund.

2. Gul

I Danmark forbinder vi måske meget gul med søde påskekyllinger, men hvis du skal være hot her til sommer, skal du have en gul kjole. Og det må gerne være en, der minder om en påskekylling i farven. Den dybe gule farve, der også minder om sommerens lys, er nemlig virkelig in denne sommer og er derfor et must i din garderobe.

3. Hav den ene skulder fri

En tredje stor trend denne sommer bliver, at du har den ene skulder fri, men kun den ene. Det er både bluser og kjoler, der laves, så der er kig til den ene skulder. Det asymmetriske look gør dig både rå og sexet på en gang. Det er ofte lige den fornemmelse, som man har lyst til at gå sommeren i møde med. Det kan være en  god ide at vælge en kjole, der står i kontrast til din hud, så din bare skulder virkelig bliver fremhævet.

About the author

Herman

View all posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *